Osallistumme ISPO-messuille 2023~

ISPO-messut 2023
Hyvä asiakas,
Hei!Meillä on ilo ilmoittaa, että osallistumme tuleville ISPO-messuille Münchenissä, Saksassa.Messut järjestetään 28.11.-30.11.2023 ja osastomme numero on C4 512-7.
Yrityksenä, joka on sitoutunut tarjoamaan erinomaisia ​​tuotteita ja palveluita, odotamme innolla osallistumista näyttelyyn ja uusimman tuotevalikoimamme esittelyä.ISPO-messut ovat meille loistava tilaisuus tavata, vaihtaa ajatuksia ja tuoda sinulle parhaat ratkaisut.
Osastollamme on esillä uusimmat innovatiiviset tuotteemme ja laadukkaat ratkaisumme, ja toivotamme tervetulleeksi sekä uudet että nykyiset asiakkaamme.Uskomme, että läsnäolosi antaa meille arvokasta palautetta ja ehdotuksia jatkuvaan parantamiseen.Meillä on ilo jakaa tämä tapahtuma kanssasi ja tarjota sinulle ammattitaitoista palvelua ja tukea.
Älä missaa tätä erinomaista tilaisuutta ottaa yhteyttä tiimiimme ja keskustella siitä, kuinka voimme vastata tarpeisiisi ja tarjota sinulle parhaat ratkaisut.Annamme mielellämme kaikki tiedot messuista ja odotamme innolla osallistumistasi.
Kiitos vielä kerran jatkuvasta tuestanne ja luottamuksestanne.Odotamme innolla näkevämme sinut ISPO-messuilla!
Parhain terveisin,
George
Tiger Bags co., Ltd


Postitusaika: 21.11.2023